Dragul meu drag…jur ca te-as chinui in batai. Dar o fi mai buna acum morala.

Poti sa ai 1000 de relatii si experiente diverse de orice natura. De aici in final extragi doar invataminte. Si-atat.

Tu tot la EA, la cea pe care ai iubit-o cel mai mult o sa ai sufletul. Si capul plecat cu masca pusa in fata lumii. Pentru ca i l-ai dat fara sa clipesti, din propria initiativa si ti-ai dorit sa va uniti pe vecie in iubire. Pentru ca e singura capabila sa aiba grija de el si sa ii ofere viata. Pentru ca ii bati in piept de comun acord.

De ce te minti si te ascunzi de propria-ti amaraciune? De ce esti prost si las si nu gasesti solutii cat inca se mai poate repara ceva? Tu oare realizezi ca s-ar putea s-o pierzi, sa-l pierzi si in final sa te pierzi? complet si inutil? Pentru ca ce? Pentru ca ai nevoie de inca un timp si inca un timp ca sa fii baietas? sa delirezi in lucruri marunte de care nici macar nu esti curios?

Daca vrei familie si copii in viitor cu acesta femeie minunata, te gandesti tu ca ar fi bine sa o calci in picioare inainte? si sa o folosesti pe post de cuier cand nu ai unde sa iti agati haina? sau gandul? sau moftul?

Vezi ca o confuzi cu tine. Duce multe, rezista si suporta…dar combustibilul ei e aproape de limita….si te gandesti ca se incarca singura, de fiecare data, numai pentru a-ti da si tie?

Stii cum esti tu? Esti nesatul. Dormi si te infoi. Si te scarpini tu senin si razi cand tu de fapt traiesti un chin.

Doamne-ajuta sa gaseasca tipa un trifoi cu 4 foi. Si tot ce isi doreste sa se manifeste. Pentru ca merita si  poate sa le aiba pe toate bifate. Dar ea, iubindu-te pe tine inca asteapta-n sinea ei sa faca 2 mici derbedei. Care sa semene cu tine, sa aiba “acel ceva pe care nu il are oricine”.

Du-te spala-te pe fata si vezi ca deja ai mustata. Rade-te si vezi de tine, paraseste acele ruine.  Mergi ACASA, unde e cald si bine. Va completati si asta o poate spune oricine. Ea e de tine.

Infrunta-ti fricile si du-te, cu drag, asumat si responsabil. Ai o varsta totusi la care e necesar sa CRESTI.

E pentru acel gen de barbat neasumat, blazat si neinspirat.

Sentinta? Vinovat! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s